LAST EXIT IN SWEDEN

Ledarskapskonsult och småbarnspappa. Bor vid sista avfarten innan man lämnar Sverige för Europa. Arbetar överallt i världen och längtar hem till kärleken, lillkillen och lilltjejen. Bloggar 60% på svenska, and 40% in English.

10 november 2006

spritfest

Vi var på en liten spritfest nyss, hos ett par goda vänner vi börjat umgås med. De bor i kvarteret intill. Connections från mammagruppen ;)

Började 19.00, och eftersom vi hade lillkillen med oss, deras lillkille var också med, och tre andra par hade 4-5 andra kids som sedan sprang runt hälarna på oss vuxna när vi blandade drinkar - det hade bullats upp helt kopiösa mängder sprit. Jag är lättimponerad, men detta var stort!

Vi gick först, lillkillen var så trött att han var rent svettig i de blonda lockarna i nacken. Han sov innan huvudet nuddade kudden när vi nyss kom hem och lade honom i hans säng.

Det känns som om vi är över den där tröskeln när vi aldrig är ute, och eftersom nästan alla har skaffat barn så är det som om det uppfinns nya sätt att umgås hela tiden. Snart kommer ungarna att spela datorspel och slockna i ett rum, så vi vuxna kan hålla på längre än till 21.45 på våra fester ;)

Inga kommentarer: