LAST EXIT IN SWEDEN

Ledarskapskonsult och småbarnspappa. Bor vid sista avfarten innan man lämnar Sverige för Europa. Arbetar överallt i världen och längtar hem till kärleken, lillkillen och lilltjejen. Bloggar 60% på svenska, and 40% in English.

14 januari 2007

lillkillen förkyld

gult gojs i ögonen, snorig och gnällig...

vi turas om att punktmarkera honom 15 minuter var, så vi inte blir galna av det hela

det gör vi några gånger i veckan även när han är frisk, för när han är frisk är han ibland ganska krävande. vi brukar se tiden 17-20 som ett maraton där vi måste härda ut och ignorera värkande leder och mjölksyra för att nå fram till mål.

vi har märkt att de som inte har krävande barn ofta har fina teorier som skall hjälpa de som har krävande barn. det är sött och omtänksamt, men inte särkilt kul. ofta är det baserat på en liten detalj de tror sig kunna fixa. vi måste leva med helheten.

ex

givetvis blir han glad mellan 17-20 om han får sova ordentligt vid 16. men det är VI som måste hantera hur han då vaknar två på natten och är pissförbannad och utvilad.

små barn blir ordentligt förkylda ganska ofta. 7-8 gånger per år under småbarnsåren skall tydligen vara normalt, och tydligen är det jättebra för barnen eftersom detta får deras immunförsvar att bli starkt. de har tydligen igen detta tusen gånger om när de är vuxna.

kul som fan för dem, då ;-)

nu har han gallskrikit i en kvart till, och det är min tur att passa honom nästa gallskrikande kvart.

hoppas han blir bättre inatt, så vi slipper panikimprovisera för att ha honom hemma från dagis imorgon.

Inga kommentarer: